Säkerhetsutrustning till ditt hem och företag

Säkerhets- utrustning till ditt hem och företag

E.X.A Security inriktar sig på installationer, kameraövervakning / kameracentral Inbrottslarm, Brandlarm, Brandsäkerhet. Passagesystem, Nätverk och ger information om säkerhet.

E.X.A Security ger er säkerhet så ni känner er trygga dag/natt.

Larm- och säkerhetstekniska 

Systems huvuduppgift är att varna för eller skydda mot olika typer av faror för människa eller egendom.

Kameraövervakning (CCTV)

Kameraövervakning höjer säkerheten och tryggheten i många verksamheter som t ex i banker, butiker, lagerlokaler, på hotell och sjukhus. När det gäller områdesbevakning kan kameraövervakning vara en viktig del i totallösningen.

Brandsäkerhet

De vanligaste brandorsakerna i hus och lägenheter är torrkokning, bortglömda stearinljus, sängrökning samt barn som leker med elden.

Se filmen så förstår ni varför du ska ha en dimgenerator i din butik.

Tjuvar bryter sig in i en lokal och rensar den på värdesaker inom loppet av några minuter, och då är varken kameror eller sirener särskilt avskräckande då det räcker med några få minuter för tjuvarna att få med sig väldigt mycket och att sedan lika snabbt försvinna från platsen.   

“Smash and grab” -kupper har blivit allt vanligare.

En dimgenerator råder bot på detta stora problem då man helt enkelt förblindar tjuven med hjälp av en stormängd tjock rök, som väldigt snabbt fyller vilket rum som helst på bara några sekunder. Dimgeneratorer UR fog använder sig av flera patenterade tekniker för att på mest effektiva sätt göra det helt omöjligt för tjuvar att genomföra en stöld då man inte kan stjäla det man inte kan se.

Effektivt skydd med dimgenerator

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag, fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

E.X.A Security  |  ADRESS: Tellekullsvägen 1, 591 62 Motala   |   TELEFON: 070 29 88 743   |   E-post: info@exasecurity.se

Vi innehar F-skattsedel och Ansvarsförsäkring

Är det någonting du undrar så tveka inte att ringa oss - med vänliga hälsningar Björn Carlsson

© 2016 E.X.A Security.  All Rights Reserved.