Våra tjänster 

Vi ger dig som privatperson och dig som företagare säkerhet så ni känner er trygga både dag och natt.

Inbrottslarm

Våra inbrottslösningar som skyddar bostäder och kommersiella applikationer är anpassade för att möta unika behov. Vår utbud består av larmcentral  manöverpaneler, knappsatser, trådlösa och trådbundna detektorer, kommunikation, sirener och blixtljus m.m.

Passagesystem

Överallt finns det människor och värden som behöver skyddas. Att låsa dörrar och dela ut nycklar är dock ingen bra lösning på problemet. Vanliga nycklar kan lätt komma på avvägar eller kopieras. En borttappad nyckel innebär att säkerheten förbytts i osäkerhet med följden att man måste byta till nya låscylindrar och nycklar. Något som är både dyrt och omständligt

Brandlarm

Vi erbjuder ett brett sortiment av brandlarmcentraler och detektorer som täcker alla applikationer från bostäder till avancerade kommersiella och industriella företag.

Kameraövervakning / kameracentral

Vi erbjuder ett komplett utbud av kommersiella, enterprise, analoga och IP-videoövervakningslösningar som täcker den breda marknadens behov. Vår video inkluderar analoga, hybrida och IP-lagringslösningar, PTZ, analog och IP-kameror så väl som ett brett spektrum av video och data.

Nätverk

Att ha ett snabbt och stabilt internet är viktigt för att arbetet ska kunna rulla på. Allt mer blir styrt via nätverk.

Just därför erbjuder vi helhetslösningar som passar dina krav och önskemål. Vi Installerar allt från serverrum till heltäckande Wi-Fi nätverk!

Installation, felsökning och service

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag, fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

E.X.A Security  |  ADRESS: Tellekullsvägen 1, 591 62 Motala   |   TELEFON: 070 29 88 743   |   E-post: info@exasecurity.se

Vi innehar F-skattsedel och Ansvarsförsäkring

Är det någonting du undrar så tveka inte att ringa oss - med vänliga hälsningar Björn Carlsson

© 2016 E.X.A Security.  All Rights Reserved.